Kris Boeckmans | Verjaardag – Valrates – Algarve
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
161
post-template-default,single,single-post,postid-161,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Verjaardag – Valrates – Algarve

Start van het seizoen goed verderzetten in Spanje en Portugal

GP La Marseillaise en L’etoile de Bessèges zijn al weer verleden tijd. Nu was het werken naar Volde de Algarve. Ik had een appartement gehuurd aan de kust in Benidorm om er nog enkele mooie duurtrainingen af te werken. Tevens wat van de aangenamere temperatuur genieten. Ook men vriendin is even langs geweest.

Vriendin op bezoek

Feest!Mijn vriendin Laura is ook even langsgekomen voor 3dagen. Omdat ze er met mijn verjaardag niet kon bijzijn heeft ze me een flinke verrassing gegeven. Ze had het appartement wat aangekleed tussen alles wat met de koers had te maken, kledij aan ‘t drogen overal, is ze er toch flink in geslaagd. Ik voelde me nog niet echt jarig maar het pakte me wel! Een klein geschenk stond nog op tafel… Meer hoeft allemaal het niet te zijn.

Col de Rates voor de 100ste keer

Ik heb deze klim echt al wel 100keer opgereden zei ik nog toen we bovenkwamen met Geschaafdeen kleine groep. In de afdaling die ik ken zoals men broekzak, inmiddels is Benidorm ook mijn 2de thuis, ging ik in een haarspeld bocht onderuit. De bandjes begonnen te schuiven… Ik was nog aan ‘t vallen en gelijktijdig al aan ‘t rechtstaan. Op de foto lijkt het erger maar eigenlijk had ik enkel materiële pech, wat stukken in de kledij en het stuurlint was stuk. Aan mijn kledij kan je zien hoe vuil de weg er wel is, in maanden heeft het niet echt geregend en hierdoor is zo glad.

Momenteel voel ik goed, de conditie is ok en ik heb in Benidorm best nog een paar stevige trainingen kunnen doen. Ik ga in de Ronde van Algarve opzoek gaan naar een resultaat.

Zondag avond ben ik weer in België na 3weken en klaar voor het openingsweekend!

signature